Business 2 Community on alan johtava verkkosivusto, jossa liike-elämän ja markkinoinnin asiantuntijat kokoontuvat jakamaan asiantuntemustaan. Olemme B2C:ssä sitoutuneet tarjoamaan erittäin laadukkaita, ajankohtaisia, toimivia ja huolellisesti tutkittuja oppaita, arvosteluja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua johtamaan yritystäsi tehokkaammin.

Kuinka varmistamme, että saavutamme nämä korkeat standardit?

Työskentelemme vain parhaiden kirjoittajien kanssa

Yli 20 000 ihmistä on tehnyt osansa Business 2 Community -sivuston eteen viimeisen vuosikymmenen aikana. Ja tuo määrä on valikoitunut kirjaimellisesti miljoonien hakijoiden joukosta. Kaikki kirjoittajamme ja sisällöntuottajamme ovat huolellisesti valittuja alan asiantuntemuksensa lisäksi myös heidän kirjoittamansa sisällön tarkkuuden vuoksi. Löydät kirjoittajiemme sisältöä myös monista muista erittäin hyvämaineisista julkaisuista.

Saat lisätietoa kirjoittajistamme Sisällöntuottajat- ja Tietoja meistä -sivuiltamme.

Muut sivustot luottavat näkemyksiimme

Lukuisat arvostetut verkkosivustot, kuten Twitter, Microsoft, Adobe, Shopify ja monet muut, ovat lainanneet B2c:n sisältöjä.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme alusta alkaen olleet edelläkävijöitä tämän tyylin sisällön saralla.

Olemme puolueettomia ja tasa-arvoisia

Vuodesta 2011 lähtien Business 2 Community on pysynyt kiistattoman itsenäisenä. Kaikki palveluarvostelumme ja kommenttimme perustuvat yhteisömme henkilökohtaisiin kokemuksiin. Puolueeton lähestymistapamme on olennainen osa mainettamme. B2C voi taata, että verkkosivustomme sisältö on läpinäkyvää, rehellistä ja ennen kaikkea parasta.

Tarkastetaan ja päivitetään säännöllisesti

Sisäinen toimitustiimimme on täällä varmistaakseen, että jokainen Business 2 Communityssä julkaistu sisältö on käynyt läpi tiukan faktantarkistus- ja laadunvarmistusprosessimme, joka on kuvattu toimituksen käytännöissämme.

Media Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

 

Vastuuvapauslauseke: Jotta sivusto toimisi, ja sisältöä voidaan julkaistaan ​​ilmaiseksi, saatamme ajoittain saada korvauksia eri yrityksiltä niiden tuotteiden ja palveluiden sijoittamisesta verkkosivustollemme. Saatamme myös saada korvausta, kun klikkaat verkkosivustollamme olevia mainoslinkkejä. Tämä suhde on kuitenkin puhtaasti taloudellinen, eikä kukaan mainostajista voi vaikuttaa siihen, mitä sisältöä julkaisemme.