Нашата мисия

Business 2 Community предоставя най- изчерпателното, актално и приложимо на практика съдържание за софтуерни ревюта, упътвания за пазаруване и много други. Нашата цел е да помогаме на собствениците на малък и среден бизнес в намирането на най-подходящите софтуерни решения, тактики или стратегии, за своята компания.

Нашите редакционни принципи

Във всяка статия, която пишем, се съобразяваме със следните пет основни принципа:

1. Ние сме независими 

Business 2 Community е напълно независима платформа от създаването си през 2011-та година. B2C не е фасада или говорител за някоя голяма, безлична корпорация, която да рекламираме. Когато нашата общност пише за нещо, го прави защото има нужда от това съдържание и ние ще го кажем точно както е.  Това означава, че нашият подход към софтуер, компании и цели индустрии, е безпристрастен и честен.

Изкарваме парите си чрез рекламиране и партньорски връзки на брокери, които препоръчваме. Business2Community и нашата компания майка Finixio, нямат никакъв директен финансов интерес от софтуерните продукти, за които пишем.

Нямаме фаворити. Нашият редакционен екип взима всички крайни решения, за това дали да препоръчаме продукт или услуга и не бихме препоръчали нещо, което не бихме използвали или купили самите ние.

2. Ние сме обективни

Независимостта от интересите на трети лица е критична за нашата мисия, защото ни дава възможност да бъдем обективни. Няма нито един продукт, компания или софтуер, които да са перфектни и в нашето отразяване не се струхваме да го покажем. Една несъвършена компания е по-реалистична и нашите читатели е по-вероятно да ѝ се доверят.

Самите ние не сме винаги безпогрешни, но в нашите ревюта се стремим да сме честни и балансирани. Единствената ни мотивация е да ви дадем възможност да вземете най-добрите решения за вашия бизнес, дори това да означава, че софтуерът който отразяваме, не е правилният за вас.

3. Ние сме достъпни

Business 2 Community е за всеки. Нашата аудитория варира от главни маркетинг директори, които работят в компании от 20 години, до самостоятелни предприемачи, които стартират своя проект. Подхождаме към всяка статия с мисълта за тази разнообразна аудитория.

Гордеем се, че даваме практични, полезни съвети, а не просто общо, повърхностно съдържание, което не се ангажира с конкретно мнение. Нашият опитен екип разбира какво е нужно, за да процъфти един онлайн бизнес. Където сметнем, че ще е полезно за нашите читатели, вмъкваме изображения или хипервръзки към външни сайтове.

4. Ние сме отговорни 

Нашата цел е да бъдем 100% точни, за всичко което пишем и даваме най – доброто от себе си, за да я постигнем. Когато сбъркаме не се срамуваме да си признаем, може да откриете поправки и ъпдейти из нашето съдържание.

Освен това се водим и от нашата политика за поверителност и общи условия.

5. Отдадени сме

B2C е тук заради общността. Всичко, което правим, е задвижено от вашите нужди, а голяма част от нашето съдържание става възможно благодарение на вашия принос. От софтуерни ревюта до възникващи маркетингови трендове или последните новини, ние се стремим да ви дадем приложими съвети, които ще са ви нужни за да ръководите своя бизнес успешно.