Създадена през 2011 г., Business 2 Community стартира, за да предостави платформа на професионалистите в бизнеса да установят своето духовно лидерство и увеличат излагането на организацията и мрежата си сред останалите. Нашият уебсайт съдържа множество информация и образователни ръководства за собственици на фирми, от най-новите тенденции в индустрията до софтуерни ревюта, включително личен житейски опит от нашите над 20 000 експертни сътрудници.

Нашата мисия

Нашата мисия е да създадем отворена общност за собственици на бизнеси и да предоставим балансиран поглед над текущата бизнес среда. Ние се стремим да предоставим по-задълбочено вникване в по-сложните области на онлайн търговията, като разбием сложността и ви помогнем да придобиете знанията, които са ви необходими за вземане на по-информирани решения, когато става въпрос за вашия бизнес.

Ние сме привилегировани да имаме някои от най-ярките умове в бранша, които споделят опита си с нашата публика. Тези сътрудници предоставят ценни познания, както от гледна точка на Бизнес-към-Потребител, така и от гледна точка на Бизнес-към-Бизнес, като ни помагат наистина да създадем „Business-to-Community“ преживяване.

Информация за Фирмата и Адрес

Компанията майка на Business 2 Community е Clickout Media Ltd AA PH, онлайн медийна компания, базирана в Малта. Регистрационният номер на фирмата е 103525.

Адрес:Clickout Media Ltd AA PH, Camilleri Buildings, Oratory Street, Naxxar, NXR 2504 Малта

Може да се свържете с нас на [email protected].

Редакционна Политика

Цялото съдържание на нашия сайт е написано от висококвалифицирани и опитни финансови писатели и анализатори. Работим само с експерти в своята област, така че може да сте сигурни, че всичко, което четете, е точно, актуално и надеждно.

Имаме и вътрешен редакционен екип, който преглежда статиите на всеки автор, за да се увери, че цялото съдържание е подходящо, полезно и безпристрастно.

Ако се интересувате да допринесете за нашия сайт, не се колебайте да ни пишете на [email protected].

Рекламна Политика

Част от съдържанието, което публикуваме в Business 2 Community, може да бъде свързано с продуктово позициониране. Други страници е възможно да включват партньорски връзки към софтуер, който ние препоръчваме, и от където получаваме комисионна, ако се регистрирате. Бъдете сигурни, че тези спонсорства нямат никакъв ефект върху съдържанието, което публикуваме, почтеността на нашите автори или независимостта на нашия уебсайт.

Нашият екип ще бъде повече от щастлив да обсъди всякакви потенциални търговски партньорства и разполагане на реклами в рамките на ревютата на нашата платформа за търговия или сред другото съдържание. Ние работим много тясно с нашите партньори и имаме доказан опит в осигуряването на значителна търговска стойност за марките.

Ние сме отворени за нови партньорства в рекламата, ако желаете да рекламирате в Business 2 Community или нашите филиали TradingPlatforms.com, Buyshares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com и Insidebitcoins.com, моля свържете се с нас на [email protected].

Нашите автори

За подробна информация относно авторите на общността Business 2 Community, които допринасят със своите ценни мнения и опит, можете да проверите нашата страница с автори.