Business 2 Community е водещ в индустрията уебсайт, където най-умните хора от бизнес и маркетинг средите се събират, за да споделят своите експертни знания. В B2C се ангажираме да предоставяме висококачествени, актуални, приложими и внимателно проучени ръководства и рецензии, за да ви помогнем да управлявате компанията си по-ефективно.

Защо сме сигурни, че ще постигнем тези високи стандарти?

Работим само с най-добрите автори

Над 20 000 души са допринесли за Business 2 Community през последното десетилетие, но това са само част от буквално милионите кандидати. Всички наши писатели са внимателно проверени не само за техния опит в индустрията, но и за точността на съдържанието, което пишат. Ще намерите нашите писатели в много други високо реномирани публикации.

За да научите повече за нашите писатели, разгледайте страниците за нашите Сътрудници и За нас.

Други уебсайтове ни се доверяват

B2c е цитиран от множество високо уважавани уебсайтове, включително Twitter, Microsoft, Adobe, Shopify и много други.

Гордеем се с факта, че сме водещи със съдържанието, което публикуваме още от самото начало.

Ние сме безпристрастни и обективни

От създаването си през 2011 г., Business 2 Community е напълно независим сайт. Всички наши софтуерни прегледи и коментари идват от личния опит на нашата общност. Нашият безпристрастен подход е неразделна част от репутацията ни. B2C може да гарантира, че съдържанието на нашия уебсайт е прозрачно, честно и преди всичко най-доброто.

Внимателно проверен и редовно актуализиран

Нашият собствен редакционен екип е тук, за да гарантира, че всяко съдържание, което се публикува в Business 2 Community, е преминало през строгия ни процес на проверка на фактите и осигуряване на качество, описан в нашата Редакционна политика.

Контакт с медиите

Имейл: [email protected]

Отказ от отговорност: За да поддържаме работата на сайта и публикуваното тук съдържание безплатно, можем от време на време да получаваме компенсации от различни компании за позиционирането на техните продукти и услуги на нашия уебсайт. Може също да получим компенсация, когато натиснете върху рекламни връзки, публикувани на нашия уебсайт. Тази връзка обаче е чисто финансова и никой от рекламодателите няма контрол върху това, което публикуваме.